Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten
         
 

Ondernemerscongres Beemster en Purmerend

06 oktober 2020

De afgelopen maanden gemeente en het bedrijfsleven samen gesproken over de economische ambities van de gemeente Beemster en Purmerend. Misschien heb je deze ondernemersestafette voorbij zien komen, of heb je inhoudelijk een bijdrage geleverd aan in van de 4 toekomstscenario’s.

Nu zet de gemeente een volgende stap: op 21 oktober presenteren de gemeente Beemster en Purmerend de economische ambities waar de afgelopen maanden aan gewerkt is. Dit doen we op het digitale ondernemerscongres.
 
Aanmelden ondernemerscongres

Ben je nieuwsgierig? Meld je aan voor het digitale ondernemerscongres op 21 oktober, 19.30 tot 21.00 uur. Die avond is het woord aan jou: zijn dit ook jouw ambities die onze economie versterken en op de kaart zetten? En hoe maken we het samen concreet en vergroten we de economische kracht van Beemster+Purmerend?

We hopen je 21 oktober digitaal te ontmoeten. We hadden een feestelijke en fysieke moment voor ogen om samen van start te gaan met onze economische ambities. Dat moment moeten we wegens corona uitstellen. Maar we gaan nu, digitaal, wél de volgende stap zetten om de economische visie van ondernemers, onderwijs en gemeente samen vorm te geven.
 
Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar economie.purmerend2040.nl.

Economische ambities #datwerkt

Regionale kennispartners

Blog

Extra aandachtspunten voor btw-aangifte 4e kwartaal 2021


Geen belasting tot een winst van € 30.339,- in 2022 als (startende) ondernemer


Lees meer